Forside Nyheder

Sparshop.dk lukker


Sparshop.dk / Torvets Radio & TV


 


Recordere.dk har lige modtaget beskeden om, at endnu en af de små kendte radio/tv butikker må dreje nøglen om. Denne gang Torvets Radio & TV, bedre kendt som sparshop.dk 


“Vi lukker sparshop.dk samt butikken Torvets Radio & TV og holder derfor et mega ophørsudsalg med store besparelser på op til 50%”, indledes beskeden fra Ole Hejlesen.


De har dog valgt at lukke pænt ned. Alle garantisager overtages af en anden Radioforhandler i Aalborg området (offentliggøres senere), således alle garantisager behandles på en ordentlig måde.


Butikken har haft en stærk vigende omsætning grundet finanskrisen, og har på det seneste været hårdt presset af konkurrencen i branchen. Interessen for at handle “lokalt” er faldet drastisk i de senere år.


Så det er ikke længere rentabelt, for denne lille forhandler med den gode service, der bl.a. blev kendt af nethandlere landet over for deres mange leverancer af Pioneer TV, dengang de produkter endnu fandtes.


Tjek også artiklen: Besøg hos Sparshop.dk


 


Ophørsudsalg


Ophørsudsalget starter på fredag d. 18/3 og løber måneden ud.


Blandt udvalget er følgende mærker: Elac, Harman/Kardon, Pioneer, Onkyo, Jamo m.fl.


 


Kontaktoplysninger


Torvets Radio & TV A/S
Torvet 3
9400 Nørresundby
Tel.: 7244 1100

Hjemmeside: sparshop.dk


 

Annonce:
Forrige artikelBybusser kan forstyrre dit tv
Næste artikelTV Apps er populære
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.