Forside Nyheder

Styr Google TV fra Apple telefonen


 


Mens vi endnu venter på Google TV herhjemme, vises en af nyhederne frem. Styring fra smartphone – også Apples.


Selvom Google konkurrerer hårdt med Apple på smartphone markedet, er de ikke blege for at skrive Apps til Apples enheder. Det viser de endnu engang her, med den nye App til styring af Google TV.


Google TV er Smart TV. Altså TV der leverer tjenester, internet og indhold til TV’et. Første udgave af Google TV blev lanceret i USA i efteråret, sammen med Sony, men siden har der været mere stille om projektet.


Der var ingen Google TV nyheder på CES udstillingen i januar, angiveligt fordi Google ikke fandt det godt nok endnu til en bred lancering. Men nu kommer der drypvis nyheder om Google TV igen, her nyheden om at der kommer fjernbetjening via Apps.


Google TV Remote App kommer også med stemmestyring (voice control), så man kan tale kommandoerne til den. Og der er også mulighed for at hver familiemedlem kan styre Google TV samtidig. Så er spørgsmålet blot, om det er smart?


Den nye fjernbetjening fås til Android og iOS (Apple). Så mangler vi bare, snart at kunne få Google TV herhjemme også.


 

Annonce:
Forrige artikelBoxer får udsættelse for mobil-tv
Næste artikelFullrate vil sælge TV pakker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.