Forside Nyheder

B&O introducerer Beolink app til Android


 


Nu gør B&O dit liv lidt mere enkelt, hvis du er den heldige ejer af en Android smartphone og et B&O produkt af nyere dato.


B&O introducerer nu det såkaldte BeoLink, med hvilket du kan kontrollere B&O produkter lige meget hvor du befinder dig. Har du glemt at slukke for musikken? Så kan du gøre det fra din Android-mobiltelefon.


Når du downloader applikationen, kopierer den samtidig opsætningen af både home automation og AV-udstyret, som blev foretaget, da Master Link Gateway blev installeret. Fra mobiltelefonen er der mulighed for at få adgang til forskellige valgte zoner og indstillinger, som er fordelene ved Master Link Gateway, sålænge man er inden for trådløs rækkevidde.


“Flere personer med smartphones kan endog få individuelle opsætninger på den samme Master Link Gateway, og eftersom der allerede findes en lignende app til iPhone-brugere, kan man både bruge en iPhone og en Android-telefon i den samme opsætning. Så fleksibilitet er nøgleordet med denne applikation”, fortæller produktchef i B&O, Thomas Pedersen.


Udover ens B&O-opsætning, giver Master Link Gateway også mulighed for at kontrollere en lang række udendørssystemer inde fra huset med et enkelt klik, for eksempel port, garagedør, lys, alarmer med mere.


Dermed kan hele huset kontrolleres med fjernbetjeningen Beo6. Og med BeoLink applikationen udvides oplevelsen til at omfatte kontrol med hjemmet uden for hjemmets fire vægge.


Den nye app er udviklet til Android-telefoner med integreret trådløst netværk og fungerer med Android 2.2 og 2.3.


Applikationen er gratis. Find den i Android Market


 


  


Kilde: B&O pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelNy HTC-software virker ikke på netop lancerede modeller
Næste artikelEpos introducerer Epic serien
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.