Forside Nyheder

Den hvide iPhone 4 kommer i dag


 


Bekræftet: Den længe ventede hvide iPhone 4 lander i Danmark i dag.


De har ventet i ni måneder, de titusindvis af forventningsfulde mobilkøbere, der står på ventelisterne hos de forskellige teleselskaber, for at få fingrende i en hvid udgave af iPhone 4.


Men nu er den her. I dag, onsdag den 27. april 2011, er Apple klar til at sætte iPhone 4 i hvid til salg, hos Telia, TDC, Telenor og 3.


Overfor Mobilsiden.dk bekræfter Telia, at salget starter onsdag, og at de fire store teleoperatører vil starte salget på samme tid.


 


Samme mobil – samme pris


iPhone 4 i hvid kommer i udgaver på 16 GB og 32 GB, og prisen bliver den samme som på de sorte modeller.


“Det er fuldkommen den samme mobil. Den eneste forskel er farven,” siger salgsdirektør Michael Bech fra Telia.


Telia har aktuelt omkring 11.000 kunder på ventelisten, men på grund af begrænsede mængder fra Apple, skal kun omkring 2.000 af kunderne forvente at kunne købe en iPhone i løbet af de første syv til ti dage, efter at salget er begyndt.


 


Ventelisten først


Selvom iPhone 4 i den nye farve frigives onsdag betyder det ikke, at Telias mobilbutikker vælter sig i Apple-mobiler.


“Der bliver ingen hvide iPhone 4 at købe i forretningerne. Vi sælger KUN via ventelisten. Simpelthen fordi, vi vil yde en service over for de kunder, som tålmodigt har stået på en venteliste i ni måneder,” forklarer salgsdirektør Michael Bech til Mobilsiden.dk.


Telia udsender købslinks på mail til kunderne. Linket til den enkelte kunde gælder i 48 timer, hvorefter muligheden for at købe går videre til en anden kunde.


 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse: Smartphone til en tusse
Næste artikelSony: Hackere har måske stjålet kreditkort information
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.