Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Et videokig på LA Noire


Den 20 maj lander LA Noire. Spillet er udvikler af Rockstar, som bl.a. står bag GTA og Red Dead Redemption. LA Noire virker om muligt endnu mere ambitøst end førnævnte titler idet det satser på at bruge sans for detaljer og “langsomt” gameplay som drivkraft fremfor action, våben og lækre hunkønsvæsener.
I LA Noire starter du ud som færdselsbetjent med fokus på opklaring af mystiske færdselsdrab.


 Derfra kæmper stiger du rang og op til de helt store drabssager, som kun du og din makker kan knække. Spillet introducerer en helt ny måde, hvorpå ansigtsanimationer vises og Rockstar lover at animationerne er så flotte at en af spillets muligheder bliver at regne ud, hvorvidt folk lyver eller taler sandt. Alt sammen kan læses i mimikken.

Jeg må indrømme at jeg glæder mig afsindigt til dette spil og selvom der ind i mellem er seancer, hvor der skal uddeles bøllebank eller køres bilræs, så er hovedfokus lagt på opklaringsarbejdet og dine evner til at skelne med guldkorn og overflødig information. Undervejs i spillet kan du via vognradioen byde ind på her og nu opgaver (sidemissioner), men du kan også vælge at holde dig til hovedsagen. Nå nok snak fra mig, tjek i stedet traileren herunder og glæd dig så til den 20 maj.


Annonce:
Forrige artikelFælleskøb af Focal surroundsæt
Næste artikelBåde Android og iPhone sender bigbrother data
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.