Forside Nyheder

Hacker angreb lammer PlayStation Network

 


PlayStation Network og Sony Qriocity musik og filmtjeneste blev mandag før påske ramt af indtrængen udefra. Tjenesterne har siden holdt lukket.


Brugere af PlayStation Network, som er Sonys online verden til at spille mod hinanden og foretage indkøb, oplevede mandag (18/4) at de pludselig ikke længere kunne logge på tjenesten.


Det viser sig nu at være et hacker angreb mod PlayStation Network og musik- og filmtjenesten Qriocity. Sidstenævnte er ikke tilgængelig i Danmark endnu.


Sony fortæller at der har været “ekstern indtrængen på deres system”, og valgte at lukke helt ned for adgangen til deres services onsdag aften.


Her mange døgn efter at problemerne begyndte, er tjenesterne fortsat ude af drift. De fortæller at der stadig arbejdes på at sikre systemerne bedre, og at de først vender tilbage når det arbejde er færdigt.


Sony møder kritik for deres mangelfulde information. Der gik for mange dage inden de begyndte at informere, og de har endnu ikke ønsket at besvare det væsentlige spørgsmål: Om kundernes kreditkort data fortsat er sikre?


Deltag i debatten i forummet


 


 Patrick Seybold, Senior Director for Corporate Communications & Social Media at Sony:


April 23. : “An external intrusion on our system has affected our PlayStation Network and Qriocity services. In order to conduct a thorough investigation and to verify the smooth and secure operation of our network services going forward, we turned off PlayStation Network & Qriocity services on the evening of Wednesday, April 20th.”


April 24. : “We sincerely regret that PlayStation Network and Qriocity services have been suspended, and we are working around the clock to bring them both back online. Our efforts to resolve this matter involve re-building our system to further strengthen our network infrastructure. Though this task is time-consuming, we decided it was worth the time necessary to provide the system with additional security.”


April 25. : “I know you are waiting for additional information on when PlayStation Network and Qriocity services will be online. Unfortunately, I don’t have an update or timeframe to share at this point in time.” 


Sonys status meddelelser kan følges på PlayStation.Blog


 

Annonce:
Forrige artikelrecordere.dk juli 2004
Næste artikelSpilanmeldelse: Lego Star Wars 3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.