Forside Nyheder

JVC bilradioer med DAB+, iPod og iPhone

Jvc_d6fo--655_1


 


JVC lancerer nye avancerede bilstereo modeller til det kommende DAB+ og med tilslutning til både iPod og iPhone.

KD-DB52E og KD-DB42E hedder to nye JVC autoradioer.


Flere og flere tilbud på DAB. I nabolande såsom Norge og Tyskland vil det snart kun være muligt at høre bilradio via DAB. Radione her understøtter også DAB+, som den seneste standard for digital radio kaldes.

De nye modeller har det til fælles, at de begge har 4 x 50 W udgangseffekt. Desuden kan de med et Bluetooth-kit (KS-BTA100) kommunikere to-vejs med mobiltelefonen. Så kan man telefonere håndfrit og via autoradioen betjene telefonen, selvom den måske ligger i en taske i bagagerummet eller i handskerummet.

De to autoradioer har dobbelt AUX indgang med USB-port i frontpanelet. Så det er nemt at tilslutte f.eks. MP3-spiller eller høre musik direkte fra en USB-nøgle. JVC modellerne kan således afspille MP3, WMA og AAC formater via USB porten.

 


Jvc_zb24--655_4Også iPod og iPhone

Ud over at fungere som DAB+ radio og CD afspiller kan KD-DB52E tillige tilsluttes iPod eller iPhone med ekstern indstilling og tilslutning via frontplaceret USB. Så uanset om man har musikken, YouTube, webradio eller spil i sin iPhone eller iPod, så kan de nu afspilles i høj kvalitet via bilens stereoanlæg. Takket være den dobbelte indgang kan man tilslutte to enheder samtidigt f.eks. én telefon til arbejde og én til privat, eller iPhone og iPod på samme tid.

KD-DB52E har desuden variable farver, så man kan indstille taster og display med et udvalg af ikke færre end 30.000 x 30.000 forskellige nuancer, som kan matche ethvert interiør. Den har tillige en handy trådløs fjernbetjening, ligesom begge modeller er forberedt for ratmonteret fjernbetjening.

De to nye autoradioer med DAB+ kommer på markedet i april til priser fra 1.999.- kr.


 


Jvc_dt2c--655_3


 


Jvc_dd4u--655_2


Kilde: JVC pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelUenighed blandt analytikere om Windows Phones fremtid
Næste artikelEyeTV App får Airplay
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.