Forside Nyheder

Lækkede Apple tal: Har iPad tabt pusten?


Fra 9to5Mac


 


Friske Apple salgstal er dukket op i forbindelse med retsagen mod Samsung, og de afslører et vigende iPad salg.


Apple har lagt sag an mod Samsung. Anklagen lyder på at Samsung kopierer Apple produkterne. I den forbindelse har Apple lagt de totale salgstal på bordet, inklusiv 1. kvartal 2011.


Analytikere havde forventet et samlet iPad salg i 1. kvartal 2011 på 7 mio. enheder (blandet iPad 1 og 2). Men tallene viser at Apple kun solgte godt 4 mio. (Det endelige tal i Apple regnskabet blev 4,7 mio., red)


Før dette kvartal var der solgt i alt 14,7 mio. iPads. Efter 1. kvartal 2011 havde salget nået 19 mio. Men det er kun godt 4 mio. enheder incl. lanceringen af iPad 2, og det er en del mindre end forventet.


Spørgsmålet er så, om Apple overhovedet er i stand til at nå et salg på 40-50 mio. iPads i år, som det var ventet i forbindelse med iPad 2 lanceringen. Med den svage start på året, og udfordringer med stumper efter jordskælvet i Japan, bliver det op ad bakke.


iPhone salget går derimod ualmindelig godt. Der er solgt over 18 mio. iPhones i 1. kvartal 2011, hvilket bringer det samlede salg op på 108 millioner.


iPod Touch har solgt 4,5 mio. enheder i 1. kvartal, og det giver et samlet salg på 55,5 millioner.


Alt i alt er der nu solgt tæt på 200 millioner enheder med iOS operativsystem (iPhone, iPod Touch og iPad). Intet under at markedet for Apps til den platform er så enormt.


 


Kilde: 9to5Mac

Annonce:
Forrige artikelFlere tænder for radioen
Næste artikelTV regningen overrasker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.