Forside Nyheder

Nu er der kun 3 harddisk producenter tilbage


Samsung sælger harddisk divisionen til Seagate. Forleden var det Hitachi der solgte til Western Digital. Tilbage er kun 3 producenter.


Samsung sælger harddisk divisionen fra. Køber er Seagate, der lagde godt 7 mia. kroner på bordet for konkurrenten. En handel der ventes at falde på plads senere i år.


Da Hitachi i sidste måned solgte deres harddisk division til Western Digital, efterlader det kun 3 spillere tilbage på det marked.


Udover Seagate og Western Digital producerer Toshiba også harddiske.


Med i aftalen imellem Seagate og Samsung hører, at Samsung skal levere flash memory til Seagate SSD diske. Og netop SSD diskene er i gang med at afløse harddiskene til flere opgaver.


Indenfor SSD diske er der flere nye leverandører, som ikke laver de “gammeldags” harddiske. Det er firmaer som Intel og Kingston. Så det virker naturligt at harddisk fabrikanterne konsoliderer sig nu, og skaber færre men større spillere på verdensmarkedet.


Seagate håber da også, at det nye samarbejde med Samsung vil gøre at de står stærkere i konkurrencen om SSD markedet.


 


Kilde: comon.dk

Annonce:
Forrige artikelTelia TV har vokseværk
Næste artikelSpilanmeldelse: Top Spin 4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.