Forside Indhold og distribution Musik

Nu kan du styre Sonos-anlægget fra din Android-mobil


Sonos omfavner endelig Android-platformen og frigiver app, så du kan styre musikafspilningen via din Android-mobil.


 


Vi har fået lovet den i lang tid, men nu kan du endelig downloade Sonos’ app til Android, så du kan styre firmaets musikanlæg med din smartphone.

Den blev først afsløret for omverdenen i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona tilbage i februar, men nu er Sonos endelig klar med sin egen, officielle app, der lader dig styre firmaets musikanlæg via din smartphone.


Sonos-app’en kan hentes i Android Marked ganske gratis og giver samme funktionalitet, som vi eksempelvis kender fra Sonos-app’en til iPhone. Du kan styre afspilningen i forskelle rum, oprette forbindelse til netradio og indholdstjenester og endda styre enhedernes indstillinger direkte fra mobilen.


Applikationen understøtter “voice search” så du kan søge i musik via stemmekommandoer på engelsk og viser også albumgrafik. For at få Sonos-app’en på din mobil skal du som minimum have Android-operativsystemet i version 2.1 eller nyere, og for at bruge app’en skal den være koblet på dit hjems trådløse netværk.


  


Også understøttelse for AirPlay


Pt. ser det ikke ud til at Sonos-app’en understøtter tablet-computere med Android 3.0. Det var i alt fald ikke muligt for os, at downloade applikationen til en Motorola XOOM.


Samtidig med den nye Android-app, så har Sonos også aktiveret understøttelse for Apples AirPlay-funktionalitet via en gratis softwareopdatering til firmaets enheder. For at komme i gang med AirPlay skal du dog købe en Apple Airport Express og sætte den op til at arbejde med dit Sonos-anlæg.


Sonos har også opdateret sin iPhone og iPad-app og Sonos Desktop Controller-softwaren til Windows og Mac.


Læs mere om Sonos-app’en til Android her, hvor du også kan se en kort video, der præsenterer funktionaliteten.


Sonos App i Android Market


  

Annonce:
Forrige artikelBigbrother data i Apple iOS 4
Næste artikelFælleskøb af Focal surroundsæt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.