Forside * Nyheder

Rygte: Sådan bliver iPhone 5


 


Rygtesmedene er godt i gang med at stykke den kommende iPhone 5 sammen. Her er de 10 mest sandsynlige forbedringer.


Op til sommeren er der masser af rygter om, hvordan den nye iPhone kommer til at se ud. Det franske site Nowhere Else har samlet en liste over de ti mest sandsynlige ændringer, vi kommer til at se i iPhone 5.


Listen er selvfølgelig kun bud på, hvordan specifikationerne i den nye iPhone bliver, idet ingen endnu ved, noget om, hvordan den bliver.


Nowhere Else har endda gjort sig den ulejlighed at vurdere, hvor sandsynlige ændringerne er.


 


Ny kraftig processor


Den nye iPhone 5 får højst sandsynligt en A5 processor, lig den, der sidder i iPad 2. Den har to processorkerner, og i iPad 2 har de en hastighed på 1 GHz hver.


Sandsynlighed: 100 %


 


Hvid udgave


Forbrugerne har indtil videre måtte vente forgæves på den hvide udgave af iPhone 4. Den fejl vil Apple ikke begå igen med iPhone 5.


Sandsynlighed: 100 %


 


Med iOS 5


Efter planen viser Apple sit nye iOS frem på en konference i starten af juni. Det er her, Apple normalt viser en ny iPhone frem. Den nye iPhone 5 får i hvert tilfælde det nye iOS, når den kommer til salg.


Sandsynlighed: 90 %


 


Større skærm


Mange vil mene, at det er en ulempe for iPhone 4, at skærmen “kun” er 3,5 tommer. Et populært rygte er da også, at iPhone 5 får en større skærm, på mindst 4 tommer.


Sandsynlighed: 80 %


 


Understøtter mobilbetaling


NFC, eller Near Field Communication, vinder frem, og vil i fremtiden gøre betaling med mobilen meget nemmere. Flere af Android-konkurrenterne har allerede indbygget NFC i sine topmodeller. Rygtet mener at vide, at iPhone 5 får indbygget NFC, som i øvrigt også skal bruges til at synkronisere trådløst til Mac/PC.


Sandsynlighed: 80 %


 


Samme design


Designet på den nye iPhone bliver næppe meget anderledes end på forgængeren. Der kan eventuelt være tale om børstet stål på bagsiden – eller at Apple måske har revurderet det skrøbelig glas-design.


Sandsynlighed: 60 procent


 


Mere hukkommelse


iPhone 4 har 512 MB RAM, men der spekuleres i, om iPhone 5 får 1 GB RAM i stedet.


Sandsynlighed: 60 %


 


HDMI-udgang


Via en adapter kan du se indholdet fra din iPhone på tv’et, med med en HDMI-udgangen bliver adapteren overflødig.


Sandsynlighed: 60 %


 


Stemmestyring


Der er mange der mener, at iOS 5 vil have bedre stemmestyring, blandt andet på baggrund af, at Apple i stillingsopslag har søgt stemmeingeniører.


Sandsynlighed: 60 %


 


Bedre kamera


Selvom kameraet på fem megapixel i iPhone 4 fungerer ganske godt, lyder rygtet på, at iPhone 5 får et otte megapixel kamera, angiveligt magen til det, der sidder i Sony Ericsson Xperia Arc.


Sandsynlighed: 50 %


 


Kilde: mobilsiden.dk via mobilen.no 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.