Forside Nyheder

Samsung: To gigahertz i mobilen næste år


Samsung Galaxy S II har en 1-gigahertz dualcore-processor, men allerede næste år bliver hastigheden fordoblet til to gigahertz, lover Samsung.


 


Den sydkoreanske elektronikgigant spår smartphones med 2-gigahertz dualcore-processorer


Glæder du dig til smartphones som Samsung Galaxy S II med 1-gigahertz dualcore-processor eller HTCs netop annoncerede HTC Sensation med 1,2-gigahertz dualcore-processor?


Bare vent til næste år, hvor Samsung regner med at lancere modeller med hele to gigahertz.


Udtalelsen kommer fra en højtrangeret talsperson hos Samsung, der har snakket med Maeli Business Newspaper i Sydkorea.


“Vi regner med at lancere en smartphone med en 2-gigahertz dualcore-processor næste år. Dette produkt vil have regnekraft som en almindelig computer,” sagde talspersonen fra Samsung.


 


Lige så hurtig som en PlayStation 3


Samsung vil selv producere chippen, som firmaet også planlægge at sælge til andre producenter af smartphones. Det betyder, at designet kan dukke op i produkter fra eksempelvis Apple, Nokia eller HTC.


Den megen regnekraft muliggør funktionalitet og grafik, som vi pt. kun kan drømme om på vores mobiltelefoner. I 2012 forventes det også, at de første mobiler med quadcore-processorer finder vej til butikshylderne. Sonys kommende håndholdte spilkonsol, der pt. kendes under kodenavnet NGP, kommer med en sådan processor.


Udviklingen af processorer til håndholdt forbrugerelektronik udvikler sig i øjeblikket med meget højere hastighed end hvad vi er vant til fra bærbare og stationære computere, og det forventes at chip-producenter som Qualcomm, Texas Instruments og Samsung vil være i stand til at matche processorkraften i Xbox 360 og PlayStation 3 i løbet af de næste to år.


 

Annonce:
Forrige artikelPhilips sælger TV divisionen
Næste artikelGoogle indrømmer: Vi er glade for iPhone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.