Forside * Nyheder

Sony: ”Dele af PSN oppe igen inden for en uge.”


Sony: ”Dele af PSN oppe igen inden for en uge.”


Vi er nu gået ind i 2. uge for det store PSN/Qriocity nedbrud, og de er stadig nede.


Men nu meddeler Patric Seybold, der er Playstation Blog redaktør,  at man forventer at have dele af de services som man tilbyder oppe og køre igen inden for en uge.


Kreditkort information VAR krypteret


Sony fortæller også, at kreditkort databaserne ER krypterede, og at der ikke er bevis for at disse data er stjålet, men man ikke kan udelukke at det er sket.


For at sikre data yderligere fremadrettet vil Sony snart frigive et forbedret SDK, der har bedre sikkerhedsfunktioner, og der kommer nok også en tvungen opdatering til PS3, hvor man som bruger tvinges til at skifte kodeord til PSN inden man kan logge ind.


Kan Sony klare presset ?


Hele situationen har stillet Sony Playstation Network og Qriocity i et meget dårligt lys, og selvom Sony hverken er de først eller sidste internet tjenester der er blevet hacket, så er det nok den sag der rammer flest almindelige familier, der måske ikke helt forstår omfanget af situationen.


Det er vel kun Apple iTunes, der ville give større genlyd, hvis det skete at deres system blev hacket, og kreditkort & personlige oplysninger blev blotlagt.


Har denne sag ændret din holdning til online tjenester ?


Deltag i debatten i forummet

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.