Forside Nyheder

Video: Tjek de grafiske muligheder med Sony NGP


Sony NGP bliver i stand til at levere imponerende 3D-grafik når den lanceres sidst på året.


 


Sonys kommende håndholdte spillemaskine vil være i stand til at levere imponerende 3D-grafik. Ny video udforsker mulighederne i spillekonsollen


Sony præsenterede sin kommende håndholdte spillemaskine, pt. kendt som Next Generation Portable, tidligere på året, og nu begynder vi så småt at se, hvad maskinen vil være i stand at levere. Det tyske softwarehus Trinigy har offentliggjort en video af firmaets seneste grafikmotor, Vision Engine, der kører på Sony NGP.


Videoen viser grafik, der minder om, hvad vi kender fra PlayStation 3 og Xbox 360. Det er altid svært at vurdere og sammenligne grafisk ydelse, men det står klart, at NGP vil være i stand til at levere en grafisk oplevelse, der er mange gange bedre end hvad vi kender fra eksempelvis den gamle PlayStation 2.


Sony NGP er udstyret med en quadcore ARM Cortex A9-processor og en PowerVR grafikprocessor, der også består af fire kerner. Maskinen har en 5-tommer berøringsfølsom skærm med 960 x 544-pixel opløsning, og bagsiden af maskinen er også berøringsfølsom.


Sony har gentagende gange bekræftet, at maskinen lanceres i slutningen af 2011, men desværre ser det ud til, at det kun bliver i USA til at starte med. Sony ved endnu ikke, hvornår NGP finder vej til Europa og Danmark.


Det forventes, at Sony afslører de endelige detaljer og det rigtige navn for maskinen på spilmessen E3 i Los Angeles i USA, der løber af stablen fra den 7.-9. juni.


Du kan se videoen fra Trinigy her:


 


Annonce:
Forrige artikelYouSee skal åbne kablerne for konkurrenter
Næste artikelNy HTC-software virker ikke på netop lancerede modeller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.