Forside Nyheder

B&O lyd til Apple-folket


 


Bang & Olufsen er klar med hovedtelefoner til Apple enheder som iPhone, iPad og iPod, med musik-navigation og håndfri tale.


EarSet 3i er den nye version af Bang & Olufsens stereoheadset. Denne udgave er til iPhone, iPod eller iPad.


Kontrolknappen gør det nemt at navigere i musiksamlingen på en iPhone, iPad eller iPod, og med løft rør-knappen kan man både besvare, afslutte, afvise og parkere indgående opkald og der er mikrofon til handsfree.


Lydkvalitet er en af Bang & Olufsens kernekompetencer, hvilket det lille EarSet 3i ifølge B&O også afspejler. Og der er nok noget om snakken, for B&Os andre EarSets mødes af og til også i brug hos professionelle musikere i symfoniorkestre o.lign.


Hovedtelefonerne består af dynamiske fuldtonehøjttalere, monteret på teleskopstænger i børstet aluminium. Den samlede vægt er kun 23 gram.


Konstruktionen er åben, hvilket tillader en del af de omgivende lyde at slippe igennem. På den måde er man ikke fuldstændig afskåret fra omverdenen, når man bruger EarSet 3i.


Der medfølger små hætter til øretelefonerne, for bedre komfort og pasform. Selve designet sikrer god ergonomi, og det betyder at øretelefonerne normalt bliver siddende selv under løb og cykling.


EarSet 3i fås kun i sort, og kan købes i B&O butikkerne nu.


Prisen er kr. 1.495,-


 Kilde: Bang & Olufsen

Annonce:
Forrige artikelFørste anmeldelse af HTC Sensation rammer nettet
Næste artikelFacebook laver musiktjeneste med Spotify
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.