Forside Nyheder

Den vildeste Android – Første kig på Galaxy S2

 


 


Samsung Galaxy S II imponerer fra pakken åbnes. Måske er S II den vildeste Android-mobil til dato.


Samsung’s første Android-mobil med dual-core processor og Super AMOLED Plus skærm, er helt fra starten et imponerende bekendtskab.


Mobilen er tynd og vejer kun 116 gram, præcis som Sony Ericsson Xperia Arc. Til sammenlignig viser vores vægt 140 gram på iPhone 4, og 145 gram på LG Optimus 2X.


Galaxy S II er, og føles som, plastik. Men når den er samlet, virker konstruktionen stabil og man glemmer hurtigt, hvor tynd bagpladen egentlig er.


  


Imponerende skærm


Samsung har i modsætning til Galaxy S, der kom for et år siden, nu fået lagt en setup-guide på mobilen, så ens Gmail / Google konto hurtigt er oppe at køre. Men det er stadig HTC der på deres mobiler, vinder prisen for letteste opsætning.


Tilgengæld er skærmen voldsomt imponerende. Da jeg pakkede den ud, var jeg overbevist om, at lysstyrken stod til “100%” fra fabrikken. Derfor var det nærmest skræmmende, da jeg opdagede, at den blot stod til “automatisk”.


Hold nu op, hvor den bare flot. Og ja! Farverne er måske nok lidt unaturlige, men hvem gider også virkeligheden, når man få “Disney” lige op i ansigtet hver dag.


Vi har tidligere gennemført en uvidenskabelig test af, hvor gode de forskellige mobiler er i sollys. Testen udråbte iPhone 3GS til den bedste mobil i direkte solskin – men Galaxy S II ryger direkte op på siden af 3GS’eren.


 

 


Smidig og hurtig


Opstarten fra slukket tilstand til “klar til brug” er nu lige så hurtig som iPhone 4. Tilkobling til trådløst netværk, sker på under tre sekunder, hvilket er hurtigere end både LG Optimus 2X og iPhone 4.


Selve brugerinterfacet er flydende og med et kæmpe overskud, hvor man på ingen måde fornemmer, at noget hænger. Jeg vover pelsen og udråber allerede nu Galaxy S II til den hurtigste Android-mobil på markedet.


På internettet er Galaxy S II også sine konkurrenter overlegen. Den indlæser websites hurtigere end LG og Apples smartphones. Med Adobe Flash aktiveret er S II på niveau med hastigeheden i iPhone 4.


Når Flash deaktiveres, vinder S II klart over Apple.


 
 


På ingen måde skuffende


Det skal bemærkes, at dette er vores allerførste indtryk af Samsung Galaxy S II. Derfor forbeholder vi os ret til at skifte menning, hvis det skulle vise sig, at Samsungs nye smartphone skuffer i det lange løb.


Det er stadig for tidligt i testforløbet at sige noget om batteritiden, men det er bestemt noget, der holdes skarpt øje med.


Jeg synes på INGEN måde, at Samsung Galaxy S II er skuffende. Indtil nu har den nemlig overgået alle mine forventninger.


Der har været skrevet en del på nettet om, at S II måske / måske ikke er god at skrive SMS’er på. Jeg må sige, at heller ikke her, blev jeg skuffet. Skærmen er nemlig ganske fremragende at skrive på.


  


Anmeldelse senere


Dette er kun et første kig på telefonen. Der kommer en egentlig anmeldelse senere.


Imens tester mobilsiden.dk videre, på hvad de allerede nu kalder den vildste Android


 


Videoer   


Anmeldt af: John G. Pedersen, mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelMål op til Panasonic TV’et med iPhone
Næste artikelMere om Star Wars blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.