Forside * Nyheder

Lynhurtigt internet afgør vores boligvalg


Husstande tilsluttet Bredbånd Nord har allerede i dag op til 100/100 MBit Internet.


 


Ny undersøgelse viser, at hver 6. vil fravælge hus uden mulighed for hurtigt bredbånd.


2. maj er fra i år udpeget til national hjemmearbejdsdag, og det har fået ejendomsmæglerkæden Home til at undersøge, hvordan muligheden for internet påvirker vores valg af bolig.


Knap 3 ud af 4 af de adspurgte svarede, at højhastighedsinternet har betydning, hvis de skulle købe en anden bolig. Godt hver 6. siger direkte, at internettet vil være et krav for at vælge huset.


”Boligkøberne vægter god infrastruktur højt, og det handler ikke kun om motorveje. Den digitale infrastruktur betyder mere og mere, fordi vi både er online på jobbet, og når vi har fri. Et hus uden hurtigt internet vil af flere være en stopklods – både socialt og arbejdsmæssigt,” siger Mads Ellegaard, kommunikationschef i home.


”Vores hjem bliver i stigende omfang vores base. It har lukket arbejdspladsen ind i privatlivet, og det betyder, at vi i mindre grad fokuserer på kilometerne til jobbet. Det giver muligheder på boligjagten, hvis vi kan vælge det drømmehuset længere væk end et kompromis tættere på,” siger Mads Ellegaard.


Regeringen har sat et mål om, at alle skal have adgang til mindst 100 Mbit/s i 2020.


 Kilde: Home pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.