Forside Nyheder

Microsoft viser Windows 8-tablet i næste uge


Vil Microsofts kommende operativsystem til tablets hente inspiration fra Windows Phone 7? Det finder vi snart ud af, hvis vi skal tro en historie fra Bloomberg.


 


Microsoft viser Windows 8-tablet i næste uge


Nu får vi endelig at se, hvordan Microsofts operativsystem til tablet-computere vil tage sig ud. Softwaregiganten vil nemlig give et smugkig på softwaren og brugergrænsefladen allerede i næste uge i forbindelse med All Things D-konferencen, der løber af stablen fra den 31. maj til den 2. juni i Rancho Palos Verdes i Californien. Det rapporterer det amerikanske nyhedsmagasin Bloomberg .


Microsoft vil angiveligt vise det kommende Windows med en brugerflade optimeret til fingerkommandoer på en maskine med Nvidias Tegra-processor, der er baseret på ARM-arkitekturen. Det betyder at Microsofts kommende operativsystem reelt vil kunne køre på de tablet-computere, der er på markedet i dag. Apples iPad og Android-tablets som Motorola XOOM og Samsung Galaxy Tab 10.1 bruger alle processorer baseret på ARM-arkitekturen.


Operativsystemet og den nye brugergrænseflade er Microsofts forsøg på at konkurrere med Apples populære iPad. Det forventes at Microsoft ikke vil være i stand til at lancere softwaren indtil engang i 2012, men firmaet giver smugkigget allerede nu for at berolige investorer og samarbejdspartnere.


Microsofts direktør, Steve Ballmer, sagde forleden, at Microsofts næste operativsystem, som han omtalte som Windows 8, vil blive lanceret i 2012. Den udtalelse blev senere trukket tilbage med det budskab, at Microsoft endnu ikke har noget officielt navn til firmaets næste operativsystem eller hvornår det vil blive lanceret.


Lur os om vi ikke er meget klogere om blot et par dage.


 

Annonce:
Forrige artikelFacebook laver musiktjeneste med Spotify
Næste artikelKessler comeback i HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.