Forside Nyheder

Mød Mads og Monopolet i Elgiganten


Mød Mads og Monopolet i Elgiganten


Lørdag den 14. maj vil der i Elgiganten i Glostrup blive givet råd om meget mere end TV, vaskemaskiner, og hvad der normalt bliver givet råd om i varehuset. For mere end 700.000 danskere vil lytte med, når Mads og Monopolet giver råd om alt mellem himmel og jord. Direkte fra Elgiganten og med kunderne som publikum. Det fejrer Elgiganten med grillede pølser, præsentationer fra leverandører og masser af vanvittige tilbud.


Lørdag den 14. maj bliver der givet lidt flere gode og anderledes råd end normalt hos Elgiganten i Glostrup, for Mads og Monopolet sender direkte fra varehuset hele formiddagen. Og der vil være mulighed for at deltage i programmet som publikum.


Så indbyggerne i Glostrup og omegn får derfor mulighed for at komme helt tæt på Danmarks mest populære radioprogram. For at så mange som muligt får muligheden for at være publikum bliver den naturlige pause under Radioavisen udnyttet, så der er tre hold publikum, der kan få oplevelsen at være med i de tre timer, som udsendelsen varer.


Elgiganten får på dagen besøg af flere leverandører, som stiller stande op foran varehuset og viser de nyeste produkter frem, som de mange gæster kan prøve. Blandt andet kommer Canon med en professionel fotograf, som helt gratis tager fotos af fremmødte familier. Billederne kan så printes med det samme på udstyr til hjemmebrug, som også er på tilbud i dagens anledning.


Varehuschef Magnus Granqvist ser frem til en meget anderledes lørdag i selskab med tusindvis af lyttere og gæster.


“Jeg glæder mig rigtig meget til at få besøg af landets mest populære radioprogram. Vi forventer, at rigtig mange vil komme forbi i løbet af formiddagen, så alle vores gæster skal selvfølgelig have en god oplevelse og lidt at spise og drikke. Så vi kommer til at have højtalere uden for sammen med kaffe, pølser og meget mere. Og så fejrer vi det i tillæg med nogle særtilbud til de fremmødte kunder, så der er virkelig noget at køre efter”, siger Magnus Granqvist.


En god dag og et godt formål


Mads & Monopolet kommer til Elgiganten i Glostrup, fordi Elgiganten med et bud på 120.000 kr. bød højest på en auktion i forbindelse med Danmarks Indsamlingen 2011. Elgigantens direktør, Jesper Boysen, glæder sig over muligheden for både at give kunder og medarbejdere en ekstra oplevelse og på samme tid kunne støtte et godt formål.


“Vi er rigtige glade for at kunne give vores kunder og medarbejdere chancen for at opleve Danmarks mest populære radioprogram live i et af vores varehuse. Jeg er sikker på, at det bliver en sjov oplevelse både for kunder, medarbejdere og ikke mindst programmets deltagere. Samtidig går pengene jo til at støtte en god sag, så vi er rigtig tilfredse med, at vi vandt auktionen,” siger Jesper Boysen.


Auktionen var en den del af Danmarks Indsamling 2011, og pengene går derfor til at støtte projekter i Afrika. 

Annonce:
Forrige artikelBeosound 8 – En sand bestseller
Næste artikelGoogle: Musik og film hører hjemme i skyen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.