Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nyt La Noire guf er på vej


Oprindeligt havde Rockstar skabt et væsentlig større LA Noire spil med langt flere end de 21 mordsager vi fik da spillet udkom. Men da spillet helst skulle ned på en enkelt Blu-ray skive og allerede var nået op på tre skiver i Xbox 360 versionen, valgte man at skære spillet til og i stedet udgive de ekstra missioner som DLC-materiale (hmm og så gjorde det nok heller ikke noget at man på den måde laver flere penge).


Således har Rockstar nu meldt ud at de i løbet af de næste måneder vil poste adskillige ting ud på både PlayStation Network og Xbox Live. Foruden det nye materiale kan spillere allerede nu købe et LA  Noire Rockstar Pass, der efter køb, giver dig gratis adgang til alt kommende DLC materiale. Prisen på et LA Noire Rockstar Pass bliver ca. 65 kroner eller 800 MS point alt efter om du investerer på PS3 eller Xbox 360. Prisen er i en begrænset periode og i følge Rockstar, omkring 40% billigere end, hvis du køber DLC materialet enkeltvis.


Rockstar lover at sagerne bliver fuldt ud på højde med dem i spillet, ligesom der kommer trofæer/achievements og lignende til sagerne. Herunder kan du se en liste over de kommende DLC´s:


L.A. Noire Rockstar Pass (begrænset tilbud til 14. juni) – May 31


“The Naked City” DLC case – May 31;


“A Slip of The Tongue” DLC case – 31 maj


Broderick Detective Suit and Gun – 31 maj


Sharpshooter Detective Suit and Gun – 31 maj


The Badge Pursuit Challenge – 31 maj


Chicago Piano Machine Gun (free community unlock) – 31 maj


L.A. Noire Rockstar Pass (standard price) – 14 juni


“Nicholson Electroplating Disaster” DLC case – 21 juni


“Reefer Madness” DLC case – 12 juli


 


Spilanmeldelse: LA Noire

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft tjener flere penge på Android end på Windows Phone
Næste artikelSamsung klar med 3D kanal på TV’et
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.