Forside Nyheder

Ren retro. Tekst-TV hitter på iPad


TV 2s nye tekst-tv App til iPad røg i sidste uge helt til tops som nr. 1 i Apples App Store (nu nr. 10)


 


Hvem skulle have troet at det gamle tekst-tv skulle få en renæsance, men det er populært på iPad, men findes også til iPhone og Android.


Med 1,4 mio. ugentlige brugere på TV 2s tekst-tv, er den gamle platform for nyheder og informationer stadig populær.


TV 2 har nu taget konsekvensen af denne popularitet og lanceret en tekst-tv-applikation til iPhone og Android-telefonerne og senest også en applikation til Apples iPad.


Med alt det som smartphones og tablets kan i forhold til internettet, virker det pudsigt at tekst-tv vinder et publikum her også. Men hos TV 2 ser Jan Hoffmann, ansvarlig for TV 2s mobile løsninger, det som et suplement til TV’et.


“En tekst-tv-applikation til iPad giver rigtig god mening, fordi det giver brugeren en velkendt adgang til nyheder og andet fra TV 2 uden at skulle ”overtage” fjernsynet”, fortæller Jan Hoffmann.


Erfaringer fra andre europæiske tv-stationer viser den samme tendens til, at kombinationen af tekst-tv og nye medier er populær blandt brugerne.


Find TV 2 tekst-tv i App Store og Android Market


 


Kilde: TV 2 pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.