Forside Nyheder

Rygte: iPhone 5 forsinket indtil jul


Vedvarende rygter fortæller at iPhone 5 vil ligne iPhone 4.


 


Er du Apple fan og iPhone bruger, så lader det til at næste telefon bliver årets julegave. Den kommer i hvert fald næppe før.


Det var ventet at iPhone 5 først ville komme efter sommer, men nu lyder rygterne at den bliver yderligere forsinket. Måske kommer den først til jul herhjemme.


Det er en repræsentant fra Phones4U der i et interview med engelske T3 fortæller, at iPhone 5 nu er forsinket til november pga. software problemer.


Mere præcist skulle datoen for frigivelse af iPhone 5 i USA nu være 21. november 2011. Altså hvis den ikke rykkes yderligere.


Samme repræsentant bekræftede rygtet med, at den nye iPhone 5 vil have samme ydre som iPhone 4. Lige bortset fra at LED blitzen skulle være flyttet væk fra kameraets optik, hvilket måske er for at forhindre forkert lysindfald.


Men udover at iPhone 5 ventes at komme med den hurtigere A5 CPU, skulle de største forskelle ligge i softwaren. Og det er den software som angiveligt driller så meget, at premieredatoen løbende flytter sig.


Mon Apple nu endelig arbejder på en ny multitasking kerne til iOS på A5 processorer, så telefonerne kan begynde at lave flere ting samtidig ?


 


Kilder: T3, Macstories m.fl.

Annonce:
Forrige artikelYouSee gør klar til 100 Mbit bredbånd
Næste artikelSamme abonnement til smartphone og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.