Forside Nyheder

Tænk: Mest for pengene hos Boxer


 


Forbrugerrådets blad TÆNK konkluderer i sit seneste nummer, at forbrugerne får mest for pengene hos Boxer, hvis man kan leve uden TV3-kanalerne og Eurosport


Boxer er det bedste tv-tilbud, hvis man ikke behøver TV3-kanalerne og Eurosport. Sådan lyder konklusionen på en omfattende prissammenligning, som Forbrugerrådets blad TÆNK har gennemført og offentliggjort i sit seneste blad.


“Kan du undvære TV3, TV3+, TV3 Puls og Eurosport, er det klart billigst at se tv hos Boxer”, skriver TÆNK, der har undersøgt de største tv-udbydere og sammenlignet udbuddet og priserne for de 30 mest sete tv-kanaler.


“Det betyder rigtig meget for Boxer, når et så anerkendt blad som TÆNK anbefaler Boxer og kårer os som de billigste. Vi véd jo selvfølgelig godt selv, at vi er de billigste, men det er afgørende, at også forbrugerne får øjnene op for det”, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.


Boxers nye kampagnetilbud giver adgang til alle TV 2-kanalerne, Kanal 4 og Kanal 5 samt dk4 plus enkelte nabolandskanaler. Den pakke koster kr. 1.966,- for det første år incl. digital modtagerboks eller CA-Modul.


 


Kilde: Boxer pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelHitman genopstår
Næste artikelBoxee Box: Nu på dansk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.