Forside Nyheder

Får Xbox 360 snart 3D?


Microsofts israelske udviklingsafdeling spørger på Twitter om du er interesseret i en 3D-konsol. Er du?


 


Microsofts udviklingsafdeling i Israel spørger om du er interesseret i en spillekonsol med 3D? Det kunne betyde, at softwareopdatering er på vej til Xbox 360.


Microsofts spillemaskine til stuen, Xbox 360, har masser af succes og sælger flot efter snart seks år på markedet, men på ét område halter den efter Sonys PlayStation 3 – den kan ikke vise spil i stereoskopisk 3D.


Men det ændrer sig måske snart. Microsofts israelske forskningsafdeling har på Twitter sendt et link til en historie på websiden Gadgety.co.il, hvor der leges med tanken om 3D-understøttelse på Xbox 360. Linket ledsages af beskeden “hvad synes du om ideen om en 3D-konsol,” og man skal være mere end almindelig tung for ikke at forstå, hvad der henvises til.


Det havde været oplagt for Microsoft at annoncere en softwareopdatering til Xbox 360, der aktiverer understøttelse for stereoskopisk 3D, ved E3 2011-messen i Los Angeles i sidste uge, men i stedet blev vi lovet forbedret integration med Kinect-sensoren.


Microsoft har tidligere udtalt, at Xbox 360 ingen problemer har med at afvikle og vise spil i stereoskopisk 3D, men at man endnu ikke mener at tiden er moden til 3D. Der er simpelthen ikke nok 3D-kompatible skærme ude i hjemmene, lyder forklaringen.


Lur os om vi ikke snart hører fra Microsoft, at tiden er ved at være rigtig.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Er det interessant med 3D på Xbox 360 eller er det bare en gimmick?


 

Annonce:
Forrige artikelBoost lyden fra din iPad
Næste artikelLG’s 3D mobil kommer til juli
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.