Forside Nyheder

Google køber SageTV Media Center


SageTV laver video recorder og HTPC til Windows, Mac og Linux. Nu overtager Google.


Californiske SageTV laver mediacenter-software til computere. Det er DVR (Digital Video Recorder) og HTPC (Home Theater PC) funktioner, for computere med Windows, Linux og Mac OS.


SageTV blev grundlagt i 2002, og har siden arbejdet med at udbygge deres platform indenfor software og hardware. Sidste efterår kom de med en mediacenter-extender, så indholdet kan bringes op på på TV’et uden at have computeren i nærheden, og kontrolleres med en fjernbetjening.


Næsten samtidig med SageTV extender annoncerede Google og Sony den første udgave af Google TV. Siden har der været tavst omkring det projekt. CES udstillingen i januar i Las Vegas var rømmet for Google TV nyheder. Efter sigende fordi Google ikke var tilfreds med første udgave, og ville bygge en ny og bedre udgave inden andre fabrikanter kunne komme til fadet.


Overtagelsen af SageTV kan være et led i den proces. At SageTV ligger inde med knowhow, software og hardware som Google kan bruge til arbejdet med de næste udgaver af Google TV.


 SageTV HD Theater 300. Extender til media center.


 

Annonce:
Forrige artikelNokia er selvsikre om Windows Phone
Næste artikelOplad mobilen til festival musik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.