Forside * Nyheder

JVC dropper de billige videokameraer


JVC Picsio er en af de serier af videokameraer som JVC snart dropper.


 


Konkurrencen fra især smartphones gør, at JVC nu må skære kraftigt i et af deres kerneområder – videokameraerne.


Er der et område som JVC har stået stærkt i en årsække, så er det videokameraer. Og efter at de droppede ud af markedet for fladskærms-tv har det været et af de fortsatte kerneområder.


Men nu slutter den æra også snart. JVC Kenwood erkender nu, at konkurrencen fra især smartphones er ved at overtage markedet for de “billige” videooptagere.


Kamera-divisionen i JVC kører med underskud for 2. år i træk, og der er manglel på ingeniører i koncernen efter at de måtte fyre 20% af staben i marts måned. Så nu skal der kun fokuseres på de produkter som er profitable.


JVC forlader ikke markedet for videokameraer helt. Men fokus vil i fremtiden ligge på de dyre avancerede videokameraer til hjemmebrug,  både kameraer til HD og 3D optagelser.


JVC vil samtidig øge merværdien af de tilbageværende kameratyper, bl.a. ved at bygge mere og bedre netværksmuligheder ind i disse. Og det er nok en god strategi, da det er endnu et område hvor smartphones står stærkere end de traditionelle videokameraer.


De nye JVC videokameraer planlagt til lancering i år kommer dog på markedet, og først når de er solgt vil vi se ændringerne i sortimentet.


 Den allersidste dans for Picsio kameraerne


 


Kilde: Nikkei

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.