Forside * Nyheder

Kort nyt

 


 


Plasma TV hitter igen


Salget af Plasma TV er i vækst, ihvertfald i USA. De seneste salgstal fra verdens største marked, viser at salget af Plasma TV steg med 12% i årets første kvartal, sammenlignet med samme periode sidste år.


Det vurderes at årsagen til stigningen skal findes i 3D, der generelt vises bedre på et plasma TV, samt den merværdi plasma giver for pengene. Man får ofte mere TV for de samme penge, ved at vælge plasma TV. Til gengæld er det dyrere i drift grundet et højere strømforbrug. 


 


Nu også B&O lyd i Audi A6 Avant


Bang & Olufsen leverer lydanlæg til Audi A6, og nu er den syvende generation af Audi også kommet med i folden.


B&Os lydsystem til Audi A6 Avant byder på sans for detaljerne, eksempelvis er flere af de 15 højttalere integreret i kabinen med platinfarvede højttaler-gitre udført i anodiseret aluminium.


300 timer har B&Os teknikere brugt på at fintrimme lyden.


 


Spillet LEGO Universe bliver gratis


Online spillet LEGO Universe, der er af typen MMO (Massively Multiplayer Online Game) ligesom World of Warcraft, er et spil baseseret på den klassiske legeoplevelse med LEGO klodser.


Men spillet blev aldrig den succes Billund-firmaet havde håbet på. For få betalende brugere får nu LEGO til at droppe betalingen, og gøre LEGO Universe gratis.


Spillet findes til PC og Mac. Prøv det her.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.