Forside Nyheder

Media Markt vil til Danmark


 


Den tyske elektronikgigant vil ind på det danske marked, og det vil være en direkte konkurrent til Elgiganten.


Har du rejst rundt i Europa, har du sikkert mødt en eller flere af elektronik-supermarkederne fra den tyske Media-Saturn koncern. Butikker der drives under navnene Media Markt og Saturn.


Media Markt butikkerne minder i koncept om Elgiganten, bortset fra et ofte større udvalg af elektronikprodukter indenfor både IT og AV. Saturn butikkerne er typisk endnu større, store elektronikmekkaer på flere etager.


Nu bekræfter kæden for første gang, at de har kig på det danske marked. Og det er kun et spørgsmål om tid, før de første butikker skyder op i det danske landskab.


“Det danske marked er naturligvis interessant for os, og vi er overbeviste om, at vores koncept med det største udbud, bedste service og laveste priser vil fungere ganske godt i Danmark. Men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om hvornår, eller hvordan en eventuel satsning vil se ud,” fortæller Mikael Hagman, der er Media Markts landechef i Sverige, til CRN.


Når Media Markt kommer til Danmark kan vi ifølge CRN forvente et “blodigt” opgør imellem dem og Elgiganten. Det ventes at blive en ren krig om kunderne, med lavere priser til følge.


 


Kilde: CRN

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelSmugkig: Her er Nokias Windows Phone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.