Forside Nyheder

Microsoft-chef: Windows 8-tablets sent næste år


Skal vi tro Microsoft, så kan de første tablets med Windows 8 hives ned fra butikshylderne til efteråret 2012.


 


Microsoft-chef: Windows 8-tablets sent næste år


Microsoft regner med at have en beta af Windows 8 klar her i løbet af efteråret, og en færdig version af operativsystemet klar til efteråret 2012. Det afslører firmaets vicepræsident for strategisk virksomhedsudvikling, Dan’l Lewin.


”Vi har en udviklerkonference senere i år, og der starter vi typisk betafasen,” sagde Lewin. ”Og 12 måneder efter er vi ude på markedet, så lad os bare arbejde med den antagelse,” sagde han.


Udtalelserne faldt i forbindelse med en event for opstartsvirksomheder på Microsofts kontorer i Silicon Valley.


Her talte Lewin også lidt om Microsofts beslutning om at tage Windows-arkitekturen og bruge den på tablets i stedet for at basere udviklingsarbejdet på en smartphone-platform som eksempelvis det er tilfældet med iOS hos Apple, Android hos Google og WebOS hos HP.


 


Vores tilgang giver mest mening


”Jeg synes at tablets er som store mobiler, sådan mere eller mindre, og over tid vil brugerne efterspørge samme funktioner som pc-arkitekturen tilbyder i dag. De vil efterspørge sikkerhed og administrationsfunktioner,” sagde Lewin.


”Vores tilgang med tablets er baseret på pc-arkitekturen i stedet for mobil-arkitekturen, og det tror jeg er den rigtige vej frem,” sagde han.


Microsoft-bossen afslørede også, at arbejdet med brugergrænsefladen i Windows 8 startede før den første iPad blev lanceret af Apple. ”Vi ved hvor vi er på vej hen, vi må bare nå derhen lidt hurtigere. Vi arbejder så hurtig som vi kan,” sagde han. 


 

Annonce:
Forrige artikelNæste Google Nexus-mobil bliver et monster
Næste artikelLysstærk 3D-spillecomputer fra Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.