Forside Nyheder

Næste Google Nexus-mobil bliver et monster


Nexus4G.JPG: Næste Nexus-mobil får super HD-skærm og potent dualcore-processor, afslører Boy Genius Report. (Foto: BGR)


 


Næste Google Nexus-mobil bliver et monster


Den amerikanske gadgetblog, Boy Genius Report, har sit kildenetværk i orden og har over de sidste par år haft et par gode scoops. Derfor vækker det opsigt, når websiden nu skriver, at man har fået fingre i eksklusiv information om Googles kommende Nexus 4G-mobil.


Skal vi tro Boy Genius Report, så bliver mobilen udstyret med en 1,2 eller en 1,5-gigahertz dualcore-processor, enten fra Texas Instruments eller Qualcomm. Skærmen får 720p HD-opløsning, og Nexus 4G vil skille sig ud fra alle tidligere Android-mobiler ved ikke at have en eneste fysisk knap på fronten. Det antyder, at Android-operativsystemet bliver opdateret, så alle funktioner kan klares via fingerkommandoer.


 


Hurtig 4G-forbindelse og markedsledende kamera


Nexus 4G vil angiveligt også 4G LTE-forbindelse, en gigabyte hukommelse og et 5-megpixel kamera på bagsiden med en helt ny type billedsensor, der vil levere ”markedsledende billedkvalitet” samt god ydelse ved motiver med dårlig belysning.


Mobilen kommer med Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, og ifølge Boy Genius Report, så satser Google på at have mobilen ude på hylderne til Thanksgiving i USA, der er den 24. november.


Googles Nexus-mobiler skal ifølge internetgiganten selv ses som et forsøg på at skabe et forbillede, som andre mobilproducenter kan lade sig inspirere af.


Den oprindelige Nexus blev produceret af HTC, mens den aktuelle Nexus S er lavet af Samsung. Det er endnu uvist, hvem der skal stykke Nexus 4G sammen.

Annonce:
Forrige artikelLG’s 3D mobil kommer til juli
Næste artikelMicrosoft-chef: Windows 8-tablets sent næste år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.