Forside Nyheder

Ny Sony 3D projektor


 


Sony HW30 er en ny 3D projektor, der skulle lande på en mere overkommelig pris end Sonys første 3D projektor VW90.


Sony har netop udvidet sin serie af 3D home cinema-projektorer med model VPL-HW30ES.


Den byder på Sonys nyeste lampeteknologi og dynamisk lampe-kontrol, hvilket betyder at billederne vises tre gange så lyst, som med Sonys første 3D home cinema-projektor VPL-VW90ES.


VPL-HW30ES udstyret med Sonys High Frame Rate SXRD-panel, der skulle give en filmoplevelse naturlig for øjnene. Ifølge Sony betyder det at bevægelser gengives både skarpt og jævnt, samtidig med at billedets motion blur reduceres og giver et skarpere billede (Motionflow). Opløsningen er Full HD (1920x1080P).


Projektoren leverer en dynamisk kontrast på 70.000:1 og en lysstyrke på 1.300 ANSI-lumen. 3D crosstalk er væsentligt reduceret med et 240Hz SXRD-panel drivesystem.


  


VPL-HW30ES er i stand til at simulere en 2D-video som 3D-billeder. Dette kan give klassiske film nyt liv, ligesom live sport og andre udsendelser dermed kan få en ny dimension.


Projektoren er lydsvag (22 dB) grundet et avanceret kølesystem, så den forstyrer oplevelsen af film i hjemmebiografen minimalt.


VPL-HW30ES er kompatibel med Sonys nye aktive 3D-briller, TDG-PJ1, der er 18 gram lettere end den tidligere model (59 g i forhold til 77 g). TDG-PJ1 kan oplades på 30 minutter til 30 timers uafbrudt sening. I forbindelse med de nye briller lancerer Sony en ny sender, TMR-PJ1, som nemt synkroniserer 3D-indhold og samtidig giver en naturlig 3D-effekt af høj kvalitet.


Sony VPL-HW30ES kommer på markedet i juli 2011. Briller og 3D-sender sælges separat.


Selvom Sony i pressemeddelelsen reklamerer med 3D projektor en overkommelig pris, så undlader de behændigt at nævne prisen.


Der gættes dog på en pris omkring de 30-35.000 kroner for selve projektoren – men det er kun et gæt! Vi må vente og se hvad prisen lander på herhjemme.


  


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.