Forside Nyheder

Nye Sony mikroanlæg


 


Sonys nye G-serie mikroanlæg byder på netværksfunktioner samt USB, iPod og iPhone tilslutning.


De nye Sony G-serie mikroanlæg vækker minder tilbage til tidligere tiders stereoanlæg. Kabinettet er i aluminium, med kontrolknapper i retro-look. Men bag det klassiske ydre gemmer sig et moderne stereoanlæg.


Anlæggene leveres med kompakte højtalere, der er designet til at gengive høj lyd med en naturlig akustisk balance. De leveres i en finish med sort pianolak.


Med G-seriens mikroanlæg kan du afspille musik fra mange forskellige lydkilder. Anlæggene er certificeret til iPhone og iPod, som forbindes via USB. Du kan også afspille musik fra andre mp3-afspillere eller direkte fra en USB-enhed.Blandt de nye anlæg findes modellen CMT-G2NiP, som har indbygget Wi-Fi, så du kan forbinde anlægget til dit trådløse hjemmenetværk og afspille musik fra en pc eller høre internetradio. Du kan også bruge Wi-Fi-funktionen til at streame musik til andre Wi-Fi-enheder. Der findes desuden en gratis app, så man kan styre anlæggene med sin iPhone.De nye anlæg fås også med DAB-radio. 


Pris og tilgængelighed


De tre modeller mikroanlæg er:  • CMT-G1iP: 3.600,- kroner
  • CMT-G1BiP (med DAB-radio): 4.000,- kroner
  • CMT-G2NiP (med Wi-Fi): 4.400,- kroner

Kommer i butikkerne til september.


 

Annonce:
Forrige artikelGalaxy Tab 10.1 bliver næsten en bærbar
Næste artikelSamsung TV rykker ind i Galaxy S II smartphone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.