Forside Nyheder

Samsung vipper Apple af tronen
I mobilernes top-10 for maj indtager Samsung Galaxy S II nu tronen.


Samsung Galaxy S II har overtaget tronen fra Apple’s iPhone 4, som den mest populære mobil. Det fortæller tallene for maj måned fra Mobilpriser.dk, der viser, hvilke mobiler brugerne søger efter.


iPhone 4, der nærmer sig sin 1års fødselsdag, er dog ikke skubbet længere væk, end ned på en andenplads. Det må stadig siges at være ret imponerende.


Efter snak om problemer med LGs topmodel Optimus 2X er denne ikke længere at finde på listen. Heller ikke den billigere model, Optimus Black, findes på listen.


Samtidig gør HTCs Desire S og Sensation deres entre på listen – men HTC Incredible S glimrer stadig ved sit fravær. Wildfire findes stadig kun i den gamle version. Men generelt må HTC siges at være den dominerende producent på listen, idet 5 ud af 10 mobiler er fra HTC.


Tallene fortæller udelukkende noget om, hvilke mobiler brugerne interesserer sig for – ikke nødvendigvis, hvilke de køber. Ligesom med for eksempel biler, er der mange der kigger på de dyre modeller, selvom de måske ender med at købe en ældre Fiat.


Maj måneds hitliste:  1. Samsung GALAXY S II

  2. Apple iPhone 4 16GB

  3. HTC Desire S

  4. HTC Sensation

  5. Sony Ericsson XPERIA Arc

  6. Nokia X3-02 Touch and Type

  7. HTC Wildfire

  8. HTC Desire

  9. HTC Desire HD

  10. Sony Ericsson Xpera X10 mini:


Grundlag: Tallene er udarbejdet af Mobilpriser.dk, på basis af mere end 40.000 søgninger og kliks på produkter. Listen giver således et relativt præcist indblik i, hvilke mobiler danskerne efterspørger. I talgrundlaget indgår alle teleselskaber, samt alle produkter på markedet.


Kilde: mobilsiden.dk


 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer Motorola Xoom til Danmark
Næste artikelRotel fylder 50
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.