Forside * Nyheder

Skype kommer endelig til iPad


En iPad-optimeret udgave af Skype skulle lande i Apples App Store ganske snart.
 


Skype på iPad


Snart vil du kunne videochatte med familie og venner via Skype på din iPad 2. Lækket video viser funktionaliteten.


Skype er en af de mest populære apps til både iPhone og Android, men af en eller anden grund har VoIP-tjenesten været mere end langsom med at lave en iPad-optimeret udgave af applikationen. Heldigvis er ventetiden snart ovre.


Der er blevet nemlig lækket en video, der viser at Skype er på vej med en iPad-app, og det fik websiden TUAW.com til at udspørge en højtstående Skype-chef om sagerne.


Skal vi tro Rick Osterloh, vicepræsident hos Skype med ansvar for produktdesign, så er en iPad-app på vej ind i Apples App Store, og burde kunne downloades “meget snart.”


Applikationen understøtter både tekstchat, almindelig internettelefoni og videochat, men modsat Windows og Mac-programmerne vil du ikke kunne sende og modtage filer.


Det er i dag muligt at videochatte med iPad 2 via Apples egen FaceTime-teknologi, men tjenesten virker kun med Apples egne produkter. Skype, derimod, har over 663 millioner registrerede brugere og virker på en lang række af forskellige platforme. Har du en iPad 2 vil du kunne videochatte via kameraet på fronten af maskinen.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.