Forside Indhold og distribution Musik

Sonos åbner døren for WiMP


Sonos vil gerne understøtte WiMP, men vil ikke sige noget om hvornår det sker.


 Sonos har klare ambitioner om at understøtte WiMP, men vil ikke sige noget om, hvornår du kan streame tjenesten rundt i hjemmet. Hvor vigtigt er WiMP på Sonos for dig?


WiMP har masser af medvind her i Danmark, og har blandt andet netop annonceret, at nye brugere kan få to måneders gratis abonnement til musiktjenesten over sommeren.


Det fik os til at tænke på, hvad situationen egentlig er med hensyn til understøttelse af WiMP på populære musikanlæg som eksempelvis Sonos.


Sidste år meddelte WiMP på sin norske webside, at “Sonos-understøttelse er planlagt” og at man testede løs, men at det var nødvendigt med tålmodighed. Derefter fulgte en besked om, at der ikke var nogen konkrete planer om understøttelse af Sonos, men at man hele tiden vurderede enheder løbende, og at understøttelse for Sonos “ikke var utænkeligt.”


Vi smed en e-mail af sted til Sonos for at høre, hvad status var og fik følgende retur: “Vi ser en hidtil uset kreativitet indenfor musikbranchen i Europa, og WiMP er et godt eksempel på, hvorfor det aldrig har været bedre at elske musik. Vores ambition er, at det skal være muligt at afspille alle sådanne tjenester på Sonos, men vi har dog ikke noget at annoncere i dag.”


Så selvom vi ikke er blevet meget klogere på, hvorfor WiMP ikke allerede er på Sonos, så står det tydeligt at det amerikanske firma er interesserede i at understøtte tjenesten.


“Indtil videre er den bedste løsning at bruge iPhone-applikationen til WiMP i kombination med en Sonos Wireless Dock, så du kan streame musikken rundt i alle rum i dit hjem,” lyder den officielle Sonos-udmelding.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Er det vigtigt for jer med WiMP-understøttelse på Sonos. Er det udslagsgivende for om I vil betale månedsgebyret på 99 kroner? Kom også gerne med tips og tricks til andre måder hvorpå WiMP kan nydes i hjemmet.


 

Annonce:
Forrige artikelNordisk Films biografer bliver digitale
Næste artikelYouSee klar med a la carte TV fra oktober
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.