Forside Nyheder

Stax SR-207 hovedtelefoner


 


Ønskes Stax’ dyder indenfor hovedtelefoner, uden at skulle af med en mindre formue, så er de nye Stax SR 2007 måske lige dig.


De nye Head-Fi hovedtelefoner Stax SR207 byder på en frekvensgang fra 7Hz til 41.000Hz, hvilket skulle sikre både en god basgengivelse sammen med en luftig og detaljeret diskant. Samtidig skal de være helt “ustresset” at bære, så man kan lytte i timevis uden at det generer.


“SR 202 tilbyder et yderst åbent, naturligt klingende lydbillede”, fortæller importøren HiFi Freaks og fortsætter: “med en glimrende evne til at fokusere på detaljerigdom uden at være for analytisk. Dermed er SR 207 yderst alsidig og tilbyder sin ejer en unik kombination af detaljeformidling, glimrende autoritet og musikalsk homogenitet samt en fremragende sammenhængskraft indenfor selve lydbilledet.”


SR207 har et meget stort membran areal, hvilket sikrer et ensartet tryk når SR207 spiller mod ørerne. SR207 er iøvrigt baseret på erfaringerne med de større Stax modeller, så man hører udmiddelbart at der er tale om en Stax. Kablet til hovedhøjttaleren er højkvalitets LC-OFC type.


Stax SR-207 distribueres i Danmark og Sverige af HiFi Freaks, og koster 3495,- danske kroner.


 


Kilde: Hifi Freaks

Annonce:
Forrige artikelApple og Nokia slutter fred
Næste artikelTelenor og Telia går sammen om mobilnettet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.