Forside * Nyheder

Alsidig kortlæser til lommen


Alsidig kortlæser til lommen


Sandberg har lavet en ultraportabel kortlæser, som er yderst velegnet til små bærbare PC?ere


“Det er egentlig fordi jeg selv er meget på farten og gerne vil begrænse alt det jeg slæber rundt på så meget som muligt” siger Anders Petersen, produktchef hos Sandberg A/S, om årsagen til at han satte udviklingen af den nye Sandberg Pocket Card Reader i gang. “Det gør jo ikke noget at tænke praktisk”.


De fleste bærbare PC’ere i dag, har selv en kortlæser som læser de fleste kort, men har man en bærbar eller stationær computer, som ikke lige har en indbygget kortlæser, så kunne denne læser være en god mulighed, hvis man også ønsker at den fylder så lidt som muligt.


Sandberg Pocket Card Reader har indgange til mange forskellige typer hukommelseskort. Og de sidder allesammen direkte i. Selv de helt små M2-kort går i uden adapter. Desværre er der ikke en Compact Flash (CF) indgang. Den kørerUSB 2.0 Highspeed (480 Mbit/s), og kræver ikke en ekstern strømforsyning.


De understøttede korttyper er  • SD series
  • SDHC series
  • MS series
  • MMC series
  • T-Flash/Micro SD (no adapter needed)
  • M2 (no adapter needed)

Selve USB-kablet til at forbinde kortlæseren til computeren er ganske kort og kan foldes ind i et rum på undersiden af produktet, så det bare er en enkelt handy enhed man har med i lommen. Ingen løse adaptere, ingen løse kabler. Det hele er indbygget i én meget lille og handy enhed. Man folder bare det korte kabel ud, stikker i computeren og så er man i gang.


Kortlæseren er kompatibel med Windows og Mac OS X.


Sandberg giver i øvrigt 5 års garanti på kortlæseren, som allerede nu er på vej ud i butikkerne til 99 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.