Forside Nyheder

Apple: OS X Lion kommer i dag


Apple: OS X Lion kommer i dag


Apple CEO Peter Oppenheimer har netop bekræftet, at onsdag den 20. juli er “løve dag”. Der vil du som Mac ejer kunne købe og downloade den nye OS X 10.7 Lion fra AppStore.


Flere nye funktioner


OS X Lion fylder omkring 4 GB, og skal downloades og installeres fra AppStore på alle de Mac du har. Med Lion får du omkring 250 nye funktioner, bl.a. en iOS lignende programstarter, multi-touch funktionalitet på mus og touchpad, airdrop der er en fildelingsfunktion mellem Mac computere og en mere avanceret System genstart, hvor den kan gemme alt hvad du har gang i, inden den lukker ned.


Flere af de allerede kendte programmer har også fået nyt design og funktionalitet. Bl.a. e-post programmet Mail, der har fået “samtale visning”.


Vil du læse mere om opdateringen, kan du læse om OS X Lion her.


Omvendt scroll er standard


Som altid er det Apple der bestemmer hvordan de mener du skal arbejde, og selvom du kan slå det fra, har Apple besluttet sig for at vende måden du trækker / skuber  på et touchpad for at scrolle, så det foregår på samme måde som på en iPad eller iPhone. Det kræver lidt tilvænning.


Samtidig som frigivelsen af Lion kommer også Lion Server, der også kan downloades fra AppStore.


Prisen forventes at blive 179 kr. for opdateringen. I USA er den 50 USD.

Annonce:
Forrige artikelIFA udstillingen melder om fuldt hus i år
Næste artikelSonos PLAY:3 kommer i butikkerne i dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.