Forside Nyheder

Danskerne de flittigste brugere af web- og mobil-tv


 


Nordisk undersøgelse om tv-vaner fra Canal Digital


Danskerne er Nordens topscorere, når det gælder at se web-tv og mobil-tv i ferien. Og hver anden dansker har det som en prioritet at have tv-adgang i sin ferie.


Kan du heller ikke se tv i sommerhuset, på ødegården eller i sejlbåden, så hører du måske til blandt den femtedel af danskerne, der til gengæld må holde sig opdateret gennem web-tv og mobil-tv henover sommeren?


Hver femte dansker har nemlig tænkt sig at se web-tv og mobil-tv i sin ferie, og det er flere end i vores nabolande, hvor kun 13 pct. af svenskerne, 14 pct. af nordmændene og 9 pct. af finnerne har tænkt sig at bruge den bærbare eller mobilen til at følge med i yndlingsprogrammerne over sommeren.


Det viser en nordisk undersøgelse, som TSN Gallup har foretaget for Canal Digital.


”Vi ser en tiltagende tendens herhjemme til at folk efterspørger godt indhold til web-tv og mobil-tv – og flere og flere anser det for et nødvendigt supplement, særligt hvis man under ferien ikke har adgang til et fjernsyn. I Asien er mobil-tv og web-tv langt mere udbredt, og jeg er sikker på, at vi om bare nogle få år vil se endnu flere, der benytter sig af de alternative tv-platforme,” siger Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.


De fleste TV-udbydere har i dag forskellige former for Web-TV, men kan være begrænset til brug i hjemmet. Canal Digitals web-tv platform Canal Digital GO er tilgængelig for alle Canal Digitals satellit-tv kunder, som en del af abonnementet. Her leveres forskellige former for video-on-demand af film og tv-programmer.


 


Kilde: Canal Digital pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelRIP Minidisc Walkman
Næste artikelFona sælger brugte varer som nye
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.