Forside Nyheder

Få fingrene i Windows 8 til januar


Det forlyder at Microsoft vil lancere en åben beta af Windows 8 netop som man gjorde det med Windows 7 tilbage i 2009.Steve Ballmer holder åbningstale på CES 2012-messen i Las Vegas og forventes at afsløre åben beta af Windows 8.


Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, er verdens største gadgetmesse, og det er netop kommet frem, at Microsofts direktør, Steve Ballmer, vil indtage scenen og holde åbningstalen de 9. januar klokken 18.30 lokal tid.


Messen slår først dørene op fra den 10. januar, og her vil vi angiveligt kunne få lov at lege med et væld af kommende maskiner med det Windows 8-operativsystem, som Steve Ballmer har demonstreret og fortalt om dagen før.


Det forlyder nemlig, at Microsoft-bossen vil dedikere det meste af åbningstalen til Windows 8, og at han ligesom med Windows 7 vil annoncere en åben betatest, så brugere over hele verden kan hjælpe med at få gjort operativsystemet klart og fjernet de sidste fejl.


Den offentlige betatest af Windows 7 blev afsløret på CES-messen tilbage i 2009.


Det er rygtedes at Microsoft vil udgive den første beta af Windows 8 til september i forbindelse med firmaets udviklerkonference, BUILD, der løber af stablen i Californien fra den 13.-16. september. Men denne beta vil være forbeholdt for softwareudviklere, hvorimod den næste, der forventes lanceret på CES, vil være frit tilgængelig til alle.


Om ikke andet, så vil Recordere.dk være til stede på CES 2012-messen og lege løs med de mange nye tablets med Windows 8.

Annonce:
Forrige artikelSpotify kommer til USA
Næste artikelLuksus Android fra TAG Heuer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.