Forside Nyheder

Få hele 1 terabyte harddisk i din bærbare


Western Digital klar med 2.5″ 1TB Scorpio Blue harddisk.


Der er sikkert mange, der som mig i mange år har talt på bytes, hvor meget plads man havde tilbage på sin harddisk  på den bærbare. De sidste år, er det problem dog blevet mindre og mindre. Og nu er Western Digital klar med en terabyte (1024 GB) plads i en standard 2.5″ SATA harddisk.


Standardhøjden for almindelige bærbare er 9.5 mm, men de seneste år er der dukket diske op på store størrelser, der ikke holdt den standard, og diskene blev derfor oftest brugt som eksterne 2.5″ diske.


Nu kan du få en Western Digital Scorpio Blue med den enorme størelse, og som passer i de fleste bærbare. Det er dog vigtigt at du undersøger størelsen på den harddisk du har internt, og om det er muligt at skifte den selv.


Harddisken kører med 5400RPM (omdrejninger i minuttet) og har 8 MB Cache.


Prisen i Danmark ligger lidt over 700 kr.

Annonce:
Forrige artikelLUMIX DMC-FZ48: Nyt hybrid kamera fra Panasonic
Næste artikelKlipsch hopper med på AirPlay-bølgen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.