Forside Nyheder

Luksus Android fra TAG Heuer


Mobilernes schweizerur. Luksus smartphone på vej fra TAG Heuer. Udviklet i Schweiz, bygget i Frankrig.


Den ligner ikke de sædvanelige Android smartphones. Den er hverken slim, udført i sort plastic, eller med den seneste Android version. Køn er den ikke engang, men det er nu noget schweizer-ur over den.


Og det er da også ur-producenten TAG Heuer der ligger navn til. Tag Heuer LINK hedder denne nye luksus smartphone, udviklet i Schweiz og bygget i Frankrig.


Materialer og design som det kendes fra urene, og samlet i hånden. Solidt håndværk og pålidelighed.


På den tekniske side er den med, dog uden at imponere. Vi taler Android 2.2, 1 GHz processor, 3,5″ display med 16 mio. farver, og et 5 Mpixel autofokus kamera. Batteritiden opgivet til 11 timer ved musiklytning.


Selve telefonen kan nok virke en anelse uhandy, men så er det jo godt at TAG Heuer klassificerer den som 100% stødsikker. Så skulle man tabe den, er der er chance for at den overlever faldet.


Det der ligner en knap til at trække urværket op, giver adgang ind til slots for SIM-kort, memorykort og stiktilslutning.


Og hvad koster en schweizisk luksus mobil så?  Jo, prisen ender såmen nok på et sted imellem 50.000 og 60.000 kroner i de danske butikker ($6.800 internationalt).


Men så får man jo også en mobil som virkelig skiller sig ud. Så må man blot håbe, at den i det mindste kan opdateres på Android systemet senere.


   

Annonce:
Forrige artikelFå fingrene i Windows 8 til januar
Næste artikelApple App Store passerer 15 mia. downloads
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.