Forside Nyheder

LUMIX DMC-FZ48: Nyt hybrid kamera fra Panasonic


LUMIX DMC-FZ48 
 – Hybridkamera med 24x optisk zoom og Full HD-video


Panasonic lancerer et nyt kamera i sin populære LUMIX FZ-serie: DMC-FZ48.


Kameraet er udstyret med en kraftigt optisk zoom og flere efterspurgte funktioner som manuelle betjeningsgreb, videooptagelse i Full HD samt forskellige kreative effekter til efterbehandling af billeder.


LUMIX DMC-FZ48 rummer et LEICA DC VARIO-ELMARIT vidvinkelzoom i top¬kvalitet, der giver 24x optisk zoom med et særlig teknologi, der minimerer lysreflekser, når brugeren tager billeder.


FZ48 er udstyret med en Hi-Speed CCD-sensor på 12,1 megapixel og en matchende signalbehandling, der muliggør videooptagelse i 1920 x 1080 Full HD i AVCHD samt kontinuerlig fotografering.


Avanceret billedbehandling med LSI og Venus Engine FHD giver god billedkvalitet ved både video- og stilloptagelse. Desuden er præcisionen og hastigheden af kameraets følgefokus forbedret dramatisk.LUMIX’ populære iA-tilstand (Intelligent Auto) arbejder hele tiden med i bag¬grunden, så brugeren opnår optimale resultater under alle forhold. Objektivets enestående lysfølsomhed afhjælper sammen med DMC-FZ48’s POWER OIS (optisk billedstabilisator) og Motion Deblur-tilstand på forbilledlig vis alle former for uskarphed, uanset om de skyldes håndrystelser eller et motiv i bevægelse.


Ud over AVCHD-format kan kameraet optage videoklip i MP4-format for direkte visning på en computer eller anden enhed uden behov for konvertering til andre filformater. Med LUMIX Image Uploader kan brugeren uploade eller udveksle sine optagelser via Facebook (stillbilleder) eller Youtube (film) via en pc med internet¬forbindelse. Kameraets 3,0″-LCD-skærm er på 460.800 punkter (320 x 480 pixel), så brugeren har endnu bedre styr på sine optagelser både under og efter.


Prisen kendes endnu ikke, og produktet er i butikkerne i august.


Kilde: Panasonic Nordic

Annonce:
Forrige artikelLenovo Thinkpad tablet med Android
Næste artikelFå hele 1 terabyte harddisk i din bærbare
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.