Forside Nyheder

Musical Fidelity M1 CliC

 


 


Med M1 CliC lancerer Musical Fidelity nu et produkt, der nærmest kan kaldes en audio ?schweitzer-kniv?.


I en tid hvor kunderne i hobetal flytter sig fra de ?gamle? håndgribelige medier (CD), til diverse mere eller mindre computer-baserede løsninger, streaming, ipod og netradio, er der mange high-end hi-fi producenter der hænger i bremsen, og overser de muligheder som disse formater har for at levere meget høj lydkvalitet ? når det behandles rigtigt.


Med M1 CliC lancerer Musical Fidelity nu et produkt der mere end noget andet bygger bro mellem de nye teknologiske muligheder, og den traditionelle hi-fi verden. M1 CliC er en rigtig ?schweitzer-kniv?, med mange funktioner og anvendelsesmuligheder.


Alt efter hvordan dit system er bygget op, kan M1 CliC betragtes som ét af mange forskellige typer af apparater: • En trådløs digital medie-afspiller
 • En D/A konverter
 • En internet-radio
 • En digital OG analog forforstærker
 • En iPod controller

? eller en kombination!


D/A konverter-delen er taget direkte fra deres M1 DAC, hvilket ifølge importøren er garant for god lydkvalitet.


M1 CliC kunne være et oplagt valg, som forforstærker til et sæt aktive højttalere, hvor du kan opbygge et hi-fi-system med et minimum af kabler, og på et minimum af plads.


Eller du kan tilslutte den til dit eksisterende anlæg, og nyde godt af de mange afspilnings-muligheder.


Netradio-delen kan anvendes via enten kablet netværk eller wifi, og understøtter Danmarks Radio’s kanaler. Netradio er et bedre alternativ til DAB, da lydkvaliteten i praksis er højere, og alle DAB kanaler findes også som netradio. Dertil kan netradio-delen naturligvis benyttes til at modtage alle de mange tusinde andre netradio-stationer rundt omkring i verden.


M1 CliC har hele tre USB tilslutninger. Den ene er dedikeret til PC-tilslutning, hvor M1 CliC fungerer som en ekstern D/A konverter. De to andre, én på fronten og én bagpå, er beregnet til tilslutning til et USB drev, hvor M1 CliC kan afspille filerne direkte fra drevet uden brug af PC eller NAS, samt til iPod tilslutning hvor du kan betjene iPod’en med M1 CliC’s fjernbetjening. Lyden fra iPod overføres digitalt via USB kablet, så også her får man glæde af M1 CliC’s gode D/A konvertering.


De tre analoge indgange og den variable udgang gør det muligt at benytte M1 CliC som en traditionel forforstærker, hvor alle dine kilder ? digitale som analoge ? tilsluttes direkte til M1 Clic, som herefter er ?kontrol-center? i dit system. De analoge indgange bliver ikke digitaliseret, men bevares analogt hele vejen til udgangene, for at bevare lydkvaliteten i dine analoge kilder.


Alt i alt er M1 CliC et alsidigt produkt, med et utal af anvendelsesmuligheder. Læg dertil gode hi-fi-egenskaber.


Pris kr. 10.999,-


 


  


 


Specifikationer


Alsidig netværks-afspiller og forforstærker
24 bit/192 kHz DAC med upsampling
HxBxD 100x220x300 mmTilslutninger • 2 Coax SPDIF digital-indgange
 • 1 Toslink optiske digital-indgang
 • 1 USB DAC-indgang (til PC tilslutning)
 • 2 USB drev-indgange (1 front plus 1 bag, til iPod, USB harddisk osv)
 • 1 RJ45 netværks-tilslutning
 • 1 indbygget WiFi modtager
 • 3 analoge RCA indgange
 • 1 analog RCA udgang med volumenkontrol (Pre Out)
 • 1 analog RCA udgang med fast niveau (Tape Out)
 • 1 trigger out

 


Netværks-streameren i M1 CliC understøtter følgende formater:


FLAC (Op til 24/192 via kablet netværk, 24/96 via WiFi)
WMA 9 (op til 16/48)
AAC/HE-AAC (op til 24/96)
LPCM  (Op til 24/192 via kablet netværk, 24/96 via WiFi)
Ogg Vorbis 1.0 (16/32)
MP3 (op til 16/48)


 


Kilde: KC Audio / TapeConnection mkII pressemeddelse  (redigeret)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.