Forside Nyheder

TV-afstemning via Facebook


Andre former for betalt afstemning til TV-programmer er på vej. I Holland tester de nu betalte Facebook afstemninger.


Du kender situationen. Der gøres klar til en afstemning på TV, og frem toner de telefonnumre man som seer kan stemme via. Send din stemme til 1234, det koster XX kroner plus almindelig telefontakst.


Men i takt med at flere og flere også har en computer åben, mens de følger TV-signalerne på skærmen, så eksperimenteres der med nye måder at deltage på.


En af de nye måder, som hollandske Endemol nu prøver af, er Facebook. Endemol er produktionsselskabet bag TV-koncepter som Big Brother, Deal no Deal, Changing Rooms (Roomservice), Fear Factor, Wipeout m.fl.


Ikke en simpel Facebook afstemning, men en afstemning der integreres med TV-programmet og hvor det fortsat koster penge at deltage i hver afstemning. Afregningen sker via Facebook Credits, som er Facebooks eget system til mikrobetaling.


Endemol tester Facebook Credits på den kommende sæson af Big Brother i Tyskland. Det er dog ikke tanken at afstemning via internet skal erstatte SMS-stemmer, men mere være et suplement.


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.