Forside Nyheder

Walkman er løs på tråden


NWZ-A860 har berøringsfølsom skærm og op til 16 gigabyte hukommelse.


Walkman er løs på tråden


Sonys nye Walkman-afspillere kommer med Bluetooth, så du slipper for kabler og kan streame musikken trådløst til stereoanlæg og hørebøffer


Hvis man vil høre musik på farten, så bruger man da sin smartphone eller napper en iPod med i lommen? Nej? Jamen, hvad så med en Walkman? Du kan snart få fingrene i Sonys nye bærbare musikafspillere, der kommer med Bluetooth-streaming, så du slipper for kabler ? hvis dine stereoanlæg og hørebøffer vel og mærke også er løse på tråden.


Topmodellen er NWZ-A860 med 2,8-tommer berøringsfølsom skærm, Bluetooth og enten otte eller 16 gigabyte lagerplads. Hvis du mere er til knapper, så kan du vælge Sony NWZ-S760 med to-tommer skærm. Denne har også Bluetooth og en imponerende lang batterilevetid på op til 50 timer.S750-modellen har mindre skærm og knapper, men ellers samme funktionalitet.


Gider du ikke Bluetooth, så kan du vælge NWZ-E460, og skal det være småt og nemt så kan du vælge NWZ-W260, hvor hele elektronikken er pakket ind i et par hovedtelefoner, du kan tage med i svømmehallen.


Både A860, S750 og E460 understøtter Sony SensMe-funktioner, der automatisk tjekker din musik, kategoriserer den og giver dig mulighed for hurtigt at vælge imellem forskellige afspilningslister. Derudover kan de bruges som diktafoner, og Sony lover også understøttelse for et væld af forskellige lyd- og filmformater.NWZ-W260 ? en MP3-afspiller bygget ind i hovedtelefonerne.


Vi kender endnu ikke de danske priser, men afspillerne skulle gerne dukker op på butikshylderne i slutningen af august.

Annonce:
Forrige artikelAgurketid: Anmeldelse World Cycling Game
Næste artikelApple lækker selv iPod Touch med 3G
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.