Forside Nyheder

AKG: Vores 3-vejs høretelefoner er et mesterværk


K3003 er verdens mindste 3-vejs høretelefoner. Prisen er 9.000 kroner.


AKG: Vores 3-vejs høretelefoner er et mesterværk


AKG K3003 er verdens mindste 3-vejs høretelefoner. De kan blive dine for blot 9000 kroner, men så skal du også et smut forbi Paris.


Er du ude efter den bedst mulige lydkvalitet mens du er på farten, og har du ikke noget imod at række dybt i lommen, så skal du kigge i retning af de nye AKG K3003-høretelefoner.


AKG erkender, at hovedtelefonerne henvender sig til de allermest velhavende og passionerede entusiaster, og det understreges af prisen på hele 9.000 kroner.


Det lader dog til, at du får masser for pengene. Til at starte med, så er AKG K3003 verdens mindste 3-vejs høretelefoner, og de er baseret på en helt ny driverteknologi med et personaliseret tunersystem, der gør det muligt for brugeren at justere de tre lydfrekvenser alt efter personlig præference.kabinettet er fræset ud af ét stykke stål og kablerne er behandlet med et materiale, så de ikke filtrer sig sammen.


Høretelefonernes kabinet er fræset ud af ét stykke rustfrit stål, og kablerne er behandlet med et materiale, der sikrer at de ikke filtrer sig sammen. Der medfølger silikone-ørepropper i tre størrelser.


Til at starte med skal du et smut til livsstilsbutikken Colette i Paris for at nappe et eksemplar af høretelefonerne, men senere vil de også blive forhandlet i en række eksklusive butikker rundt om i verden.


Læs mere om K3003 på AKGs webside her! 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.