Forside * Nyheder

Apple vil forbyde mere Samsung-grej i EU


Apple mener, at Samsungs Galaxy-produkter krænker firmaets intellektuelle ejendomsret og kræver alt ned fra hylderne


 


Nye Apple krav


Kræver salgsstop for både Samsung Galaxy-smartphones og tablet-computere i hele EU.


Det kan godt være, at det tyske salgsstop for Samsung Galaxy Tab 10.1 er ophævet, men nu slår Apple tilbage. Det sker via en hollandsk domstol i Haag, hvor Steve Jobs & Co. kræver et påbud om fuldt salgsstop for mobilerne Galaxy Ace, Galaxy S, og Galaxy S II samt tablet-computerne Galaxy Tab 7 og Galaxy Tab 10.1. Det skriver hollandske Webwereld.


Apples klage indeholder også et krav om, at alle enheder ude hos distributører og på hylderne hos detailbutikker returneres til Samsung inden for to uger ? for den koreanske elektronikgigants regning forstås.


Apples holdning er, at alle der ikke returnerer Galaxy-enhederne til Samsung krænker Apples intellektuelle ejendomsret.


Samsung meddeler, at firmaet vil ?blive ved med at forsvare og beskytte vores intellektuelle ejendom og sikre vores fortsatte innovation og vækst indenfor mobile enheder.?


Denne sag er del af en større konflikt mellem Apple og en række forskellige firmaer, der bruger Googles Android-operativsystem. Google har netop givet tilbud på køb af Motorolas mobildivision, et træk, der vurderes som værende et forsøg på at beskytte Android-platformen. Med i købet følger nemlig over 17.000 patenter og 7.000 verserende patentansøgninger.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.