Forside Nyheder

Diktér SMS-beskeder på iPhone


Skal vi tro disse skærmdumps, så vil du snart kunne tale til din iPhone i stedet for at benytte det virtuelle tastatur.


 


Det er måske snart slut med tastefejl og sjov autokorrektur på iPhone. Nysgerrige pilfingre har fundet tegn på talegenkendelse bygget ind i det kommende iOS5


?Hej skat, jeg har lige knaldet babysitteren.? – Det er snart slut med sådanne og andre fejlbeslåede SMS-beskeder på iPhone.


Det er i alt fald hvis vi skal tro websiden 9to5Mac, der har fundet spor på talegenkendelsesfunktion i den kommende opgradering af operativsystemet til iPhone, iOS5.


Funktionen er endnu ikke fuldt aktiveret, og Apple har angiveligt gjort hvad de kunne for at skule den, men det forventes, at talegenkendelsen vil bruge teknologi fra firmaet Nuance Communications, der står bag det markedsledende talegenkendelsesprodukt Dragon Naturally Speaking. Nuance-teknologi licenseres til andre firmaer og bruges i mange andre produkter, deriblandt Siri-applikationen til iPhone. Apple købte Siri sidste år.


Det anslås at Apple stadigvæk forhandler kontraktvilkår og licensbetingelser med Nuance, og at det er derfor, at funktionen endnu ikke er aktiveret i iOS5 betaen.


Apple iOS5 forventes lanceret til september sammen med den næste iPhone-model. Apple er i gang med at betateste softwaren, og har netop frigivet beta 5.


 

Annonce:
Forrige artikelUS iPhone brugere vil opgive sex for telefonen
Næste artikelVinderne i CinemaxX konkurrencen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.