Forside Nyheder

Facebook Places checker ud


 


Facebook Places checker ud


Den meget nærgående tjeneste Facebook Places skrottes, og erstattes af valgfrie placeringer.


I 2010 lancerede Facebook ?Places? som var et modtræk imod tjenester som Gowalla og Foursquare, der voksede meget hurtigt. Tjenesten gjorde det muligt at vise sine ?venner? på Facebook, hvor i verden man befandt sig.


Men tjenesten har ikke opnået den popularitet som man håbede på, og Facebook vælger nu at sadle om i en forbindelse med en større opdatering der kommer i denne uge. Væk med Places på mobil devices og ind med meta positioner fra billeder og muligheden for blot at vælge fra lister. Ulempen ved Places er at man jo kun kan sige man er der, hvis man rent faktisk er der nu.


 


Facebook ved stadig godt hvor du er


Fjernelsen af Places betyder ikke at positionsbestemte tjenester dør på Facebook, og kan man bare ikke leve uden at fortælle sine venner at man lige nu er på WC eller ligger i sin sofa, så kan man jo integrere både Foursquare og Gowalla i sin facebook profil.


Facebok vælger at gå efter fortiden, nutiden og fremtiden, så du nu kan checke ind når det passer dig, hvor det passer dig.


Trækket vurderes af eksperter at være et modsvar på Google+?s succes, og et ønske om at give Facebook et stort funktionsmæssigt løft, hvor det også skal være lettere at filtrere hvilke venner man sender beskeder til.


Bedre sent end aldrig, er der nok mange der mener, hvad syntes du ? Og bruger du Places overhovedet ?


 

Annonce:
Forrige artikelSalget af Samsung Galaxy-produkterne fortsætter i Norden
Næste artikelHovedtelefoner til 46.000 kroner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.